Voorstellen prins

De 51ste Prins van Nölerhout


Zaterdag 17 november stond in een goed gevuld Wielewoalersnest de Prinsenwissel op het programma. Het eerste deel van de wissel bestond uit het afscheid van Prins Jim van de Karrewielers en zijn hofdames Joyce en Joyce. Rond de klok van 21.11 uur nam voorzitter Edwin van Wissen de steek, Wielewoaleronderscheiding en de scepter Jim af en niet veel later werd hij door zijn vriendengroep de Kruupertjes op ludieke wijze teruggehaald bij de Kruupertjes.


Net na de klok van 22.11 uur begon deel 2 van de wissel; de onthulling van de nieuwe Prins van Nölerhout. Het gordijn ging open en daar hingen 3 grote speelkaarten, een schoppen boer en 2 harten vrouwen. Onder begeleiding van de favoriete muziek van de Prins en cryptische foto’s van het trio werden de kaarten langzaam omhoog getrokken en na het aftellen vanaf 10 stond daar het nieuwe trio van Nölerhout: Prins Ben de Zwevende Troef met zijn hofdames Claudia en Astrid.
Ben Janssen is geboren en getogen in Nijmegen. Hij is 45 jaar en werkzaam als manager enginering bij Howden Thomassen compressoren in Rheden. Samen met zijn vrouw Esther zijn zij trotse ouders van Joris en Roel. Ben is een ontzettende sportliefhebber; voetbal, darten, kaarten, tennissen, tafeltennis en niet te vergeten de 3e helft!

Hij wordt bijgestaan door zijn hofdames Claudia van Opstal en Astrid Repkes.
Claudia is werkzaam in het Radboudumc op de medische oncologie afdeling. Samen met man Erik en kinderen Lieke, Tobias en Camiel wonen zij al weer enkele jaren in de Dorpsstraat.  Astrid is werkzaam bij de Driestroom als medisch secretaresse van het artsen en verpleegkundigen team. Na haar werk gaat zij naar huis in Nijmegen Noord naar haar man René en kinderen Aniek en Jesse.
Prins Ben, Claudia en Astrid zijn allen lid van carnavalsgroep Net Zat. Het trio hoopt dat het dit jaar lukt om een keer hoger te eindigen in de Grootse Nölerhoutse optocht dan de 2e plaats.

Het motto van Prins Ben is: “Doe mee ook al scoor je geen bal, dat geeft niks want het is carnaval!”